duminică, 24 iulie 2016

Testamentul lui Nobel

Premiile Nobel , crimă, mister și  multă intrigă  – o combinație ce ar face curios chiar și pe cel mai pretențios cititor!


Testamentul lui Nobel este încă un roman polițist ce o are în prim plan pe jurnalista  de investigații Annika Bengzton. Ea este martora uciderii președintelui comitetului de acordare a premiilor Nobel, dar, de data aceasta, primește interdicția de a scrie despre crimă. Acest lucru nu o oprește să investigheze pe cont propriu mobilul crimei.  Şi, de fiecare dată când încearcă să găsească criminalul, căutarea adevărul îi poate fi fatală.


Romanul aduce informații poate mai putin cunoscute despre viața lui Alfred Nobel, despre cercetările din domeniul geneticii și despre corporațiile internaționale ce angajează criminali plătiți doar pentru a ajunge la premiul cel mare și la bani, la mulţi bani...

Iată un mic fragment de la  începutul romanului ce-ți va stârni poate și ție interesul pentru lecturarea acestei cărți de  Liza Marklund:


“Înainta fără efort acum, rapid, la căldură. A trecut de toate ușile și a ajuns la ultima. Muzica se auzea mult mai tare, o schimbare de tonalitate; se apropia  finalul piesei și ea a pășit în mijlocul mulțimii de dansatori. Acum chiar trebuia să se concentreze. Milioane de piese de mozaic îi sclipeau în ochi, înfingându-i-se  în creier. A început să scaneze îmbrăcămintea, oamenii, trebuia să localizeze  ținta. Acum.”

Poţi cumpara cartea de aici: CUMPĂRĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu