marți, 26 decembrie 2017

Elevii din comuna Auşeu s-au pregătit cum se cuvine de venirea Crăciunului

Sărbătoarea Nașterii lui Isus, celebrată de peste 2000 de ani, este un bun prilej de a aduce împreună părinți, elevi şi profesori  în jurul bradului și de a ne bucura de frumusețea iernii și de magia copilăriei.



Elevii noștri nu ne-au dezamăgit nici de data aceasta! Ei au transmis o bucurie cum numai o dată pe an o putem simți, bucuria Nașterii Mântuitorului!

Astfel, pe lângă tradiționala serbare de Crăciun, elevii, coordonați de doamnele învățătoare şi profesoare, au realizat un brad ecologic, au împletit coronițe festive, au pregătit scenete şi o șezătoare de Crăciun ca pe vremea străbunicilor!








































Dar poate cea mai frumoasa activitate este cea în care elevii au strâns alimente pentru a fi donate celor peste 400 de copii orfani din Valea Plopului.



Clichetul colindelor pe care le-ați ascultat să bată la fereastra sufletelor pentru a ne ajuta să fim mai buni, mai darnici și mai deschiși lucrurilor care contează cu adevărat. Credința, lumina, bunătatea și speranța să ne conducă pașii prin magia iernii.

Sărbători fericite, dragi elevi!
Sărbători fericite, dragi părinți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu